محل تبلیغات شما

دلیل استفاده از چربی گیر این است که در ورودی  فاضلاب های حاوی چربی و روغن به شبکه جمع آوری فاضلاب باعث رسوب ذرات چربی و روغن در دیواره لوله ها و اتصالات و بالتبع گرفتگی  اتصالات می شود. از طرف دیگر در اکثر رستوران های بین شهری مستقیماً پساب آشپزخانه ها را به داخل چاه تخلیه می کنند. این امر باعث گرفتگی روزنه های دیواره چاه و در نتیجه کاهش قدرت جذب چاه می شود. بنابراین جداسازی و حذف ذرات چربی و روغن از پساب، قبل از ورود به شبکه فاضلاب امری ضروری می باشد.

بنابراین چربی گیر با توجه به همین اصل ساده و در عین حال کلیدی طراحی و ساخته می شوند.فاضلاب خروجی از ساختمان وارد چربی گیر شده و پس از رد شدن از آشغالگیر تمامی عوامل ریز و درشت از آن جدا شده و سپس توسط مکانیزمی وارد سیستم مدیا میشود که طی آن از سرعت پساب حاوی روغن کاسته شده و سرد میشود تا بصورت لایه ای ورقه ای روی سطح آب بصورت شناور باقی بماند.پساب بدون روغن از قسمت خروجی از سیستم خارج شده تا وارد فرآیندهای تصفیه فاضلاب شود .

کاربرد چربی‌گیر در فاضلاب آشپرخانه‌ها و تالارهای پذیرایی، محیط‌های صنعتی که حاوی ذرات معلق روغن و چربی به صورت معلق(امولوسیون) می‌باشند است. چربی‌گیر ساده‌ترین روش ممکن برای جداسازی چربی مخلوط با فاضلاب برای بهبود عملکرد تصفیه در مرحله‌ی بعدی یا جلوگیری از آسیب‌های زیست‌محیطی وارد شدن چربی‌های خوراکی یا صنعتی به چاه و فاضلاب است.

ادامه مطلب


اتوبار شمال تهران : نکته برای اسباب کشی

فيلتر ماشین و عمر مفید آن

فریت بار و نکات مهمی درباره آن

چربی ,فاضلاب ,روغن ,چاه ,گیر ,پساب ,چربی گیر ,چربی و ,و روغن ,شده و ,به شبکه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کویر پلاس everything نگین فیروزه ای آموزش زبان و همه چیز از همه جا تعمیرات لوازم خانه طراحی و تولید برج خنک کننده بومرنگ نقاشی موج دریا ولاگ بیست مارکت در خانه می‌مانیم